Tel.:
B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.
B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.

Professionele Fabrikant van Diverse Soorten Ventilators

Thuis

B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.

   

B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd is een buitenlandse geïnvesteerde onderneming opgezet in 1994. Het wordt gevestigd bij Yixing-Industrieterrein voor Milieuwetenschap & Technologie, één van Geavanceerd technische van de Staat Ontwikkelingsstreken. Met totaal geregistreerd kapitaal van RMB zijn 80 miljoen en de totale investering van RMB 160 miljoen B-Tohin bezig geweest met productie en de verkoop van van HC de ventilator, van BK en van YU Wortelsventilators, de anticorrosieve en anti-explosion ventilators van roestvrij staalwortels, toestel versnelt centrifugaalventilator, meertrappige centrifugaalventilators en in de verkoop van andere ondersteunende producten voor waterbehandeling in milieubescherming, zoals waterpomp (YU, pomp de met duikvermogen van WQ, gespleten het gevalpomp van YYOW), mixer, ontwaterende machine, enz. Door de aankoop van de nieuwe bouw van 26000 m2 gebieds in Economische de Ontwikkelingsstreek van Yixing in 2015, wordt de uitbreiding van productieschaal gesteund.

 

 

De producten van B-Tohin zijn wijd gebruikt in diverse industrieën, met inbegrip van waterbehandeling, bouwmateriaal en de cementvervaardiging, de chemische industrie, elektriciteit, aardolie, staal, metallurgie, mijn, voedsel vervoert lijnen, enz., die van een goede reputatie onder klanten zowel in de binnenlandse markt geniet overzee als.

 

 

In het het Onderzoek en de Ontwikkelingscentrum van het bedrijf, streeft een technisch innovatieteam dat uit de Hogere Ingenieurs van het professorsniveau, Artsen wordt samengesteld, Meesters en vele niet-gegradueerden, naar de dienst voor milieubescherming door te vinden en ontwikkelt de producten van hoog niveau.

 

 

B-Tohin heeft grote investering in het introduceren van CNC, volledig-automatische digitale controledraaibanken, CMM en ander geavanceerd materiaal om goede kwaliteit te verzekeren gemaakt. Een volledige reeks van geavanceerde horizontale OKUMA CNC werd speciaal geïntroduceerd want de boete het machinaal bewerken van ventilatorcilinders en Beëindigen-dekking beëindigt; een NC-machine werd ingevoerd voor de verwerking van ventilatordelen; Taiwan dahlih-Gemaakt werd CNC uitgerust voor het machinaal bewerken van de delen van midden en grote grootteventilators; en verscheidene buigen achter-vooruit het machinaal bewerken van planers werden geïntroduceerd voor het oplossen van het probleem van shapers precisieprobleem. Dit soort planer rangschikt onder het geavanceerde niveau in China dat speciaal voor kromme het machinaal bewerken van ventilatorrotoren wordt ontworpen. In het begin van 2015, werkten wij met Testlaboratorium van Shenyang-het Onderzoekinstituut van Ventilator Samen (van de Kwaliteitssupervisie & Inspectie Centrum voor Ventilators van de Machinesindustrie van China), en een gehele reeks van het proefsysteem van ventilatorprestaties werd ontworpen voor ons volgens de de Industrienorm van de Wortelsventilator door het Laboratorium.

 

 

Ging de certificatie van ISO9001 over & ISO-is het 14001:2400, het bedrijf benoemd als „Hoog & Ondernemingen nieuw-Technologie van Jiangsu-Provincie“ en „Pneumatisch TechnologieOnderzoekscentrum van Jiangsu-Provincie“. In opeenvolgende zeven jaar, is B-Tohin geëerd als „Favoriet Merk van Gebruikers in de Industrie van de Waterbehandeling“ en de „Hoofdonderneming in de Chinese Industrie van de Wortelsventilator“ in 2014, is het toegekend de titel van de „Merken van 2014 top 10 in de Chinese Waterindustrie“ op website.

 

 

Zijnd een lid van de Nationale Commissie voor het Pneumatische Vervoeren en Nationaal Technisch Comité van Normalisatie van Ventilator, en één van de sponsors van Nationale Unie van Milieubescherming Materiaalmerken, is de Machine B-Tohin een uitstekende en beroemde onderneming in de milieubescherming ventilatorindustrie geweest.

 

 

Het principe van B-Tohin van „Eeuwige achtervolging van het verbeteren, de eeuwige belofte van het tevredenstellen van klanten“ en de geest van „samen met Hitte worden“ altijd gehouden in de mening van elke werknemer en in elke stap van bedrijfbeheer. Alle eer behoort slechts tot het verleden, zullen de mensen van B-Tohin elke inspanning maken om meer perfecte producten te ontwerpen en te vervaardigen voor het bijdragen meer tot de verwante industrieën zowel in binnen- en buitenland als tot onze binnenlandse machinesindustrie.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : bk

Aantal werknemers : 280~320

Jaarlijkse omzet : 38000000-40000000

Opgericht Jaar : 1994

Export pct : < 10%

geschiedenis van het bedrijf

1994-1995  
In de war brengen-95 De eerste reeks van B-Tohin assembleerde HC-ventilator en de wortelsventilator werd voltooid en werd geleverd aan klant.
Dec-94 Chinees-Japans geïnvesteerd Bedrijf „Co. van Yixing Pengde, gevestigd Ltd“
   
1996-2000  
Sep-00 de begonnen massaproduktie van BK-drie-kwab wortelsventilator na werd het eerste vastgestelde ontwikkelende product voltooid en overging de kwaliteitstest van TUTHILL Corp. in Amerikaan.
Dec-99 Investeerde een gemeenschappelijke onderneming „de Machineco. van Tuthill en Tohin-, Ltd“ met de GROEP van TUTHILL CORPORATION/PNEUMATICS
Nov.-99 De gebeëindigde ontwikkeling van het de reeks roestvrije scherm van BG en begon met massaproduktie
Augustus-97 begon om HC-basissen en riemdekking voor Tohin-Co. in Japan te maken
April-97 De eerste reeks van gelokaliseerde HC-ventilator kwam uit.
Januari-97 TOHIN-de INDUSTRIEco., Ltd werd een nieuwe investeerder door 30 miljoen Yen aan te brengen en het totale geregistreerde kapitaal was 130 miljoen Yen.
Augustus-96 begonnen productie van het roestvrije scherm van BG
Jun-96 Pengyaoco. bracht zijn aandeel naar Japanse bedrijven over, en „Co. van Yixing Pengde, Ltd“ werd „B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd“
Januari-96 Het geregistreerde kapitaal was verhoging aan 100 miljoen Yen
   
2001-2004  
04-juli De nieuwe workshops en bureaubouw
04-breng in de war Samengewerkt met TUTHILL-GROEP voor ontwikkeling van hoge druk en dubbel-stadiumventilator en volgend
04-januari Geïnvesteerde RMB 500 duizend yuans aan de Lage school van Jiangxi Yiang Qinghu B-Tohin
03-Dec Gestegen met 50 miljoen Yen en gemaakt Geregistreerd kapitaal ben 180 miljoen Yen en de totale investering is 250 miljoen Yen
03-sep Ging opnieuw de certificatie van „High-tech Onderneming van Jiangsu-Provincie over“
02-Dec ging de certificatie van ISO9001 over: 2000
02-sep BK ventilator gerangschikte „High-tech Producten van Jiangsu-Provincie“
01-Oct Ging de certificatie van „High-tech Onderneming van Jiangsu-Provincie over“
01-juli HC ventilator gerangschikte „High-tech Producten van Jiangsu-Provincie“
   
2005-2009  
   
9-Oct begonnen om nieuw-Geconstrueerd workshop en pakhuis te gebruiken
8-Oct Ging opnieuw de certificatie van „High-tech Onderneming van Jiangsu-Provincie over“
8-sep Ventilator van BZ won van de de Machinestentoonstelling van China van 2008 vooruit de Internationale Vloeibare Gouden Prijs.
8-Jun Maandelijkse verkoop overtroffen RMB 20 miljoen yuans.
7-Dec Samengewerkt met de Machinesco. van Jiangsu Yiyou voor productie en verkoop van diverse pompen en mixers
7-nov. De totale investering bereikte 450 miljoen Yen nadat de Japanse Raad van beheer Geregistreerd kapitaal met 150 miljoen Yen verhoogde.
6-Dec  
6-nov. Ventilator van BZ won van de de Machinestentoonstelling van China van 2008 vooruit de Internationale Vloeibare Gouden Prijs.
6-Oct begon in binnen- en buitenland de verkoop van nieuw-ontwikkelde bk-DS ventilator allebei (eerst plaats uitgevoerd aan België)
   
2010-2012  
12-nov. Ging de Ce-certificatie over
12-juli Genoemd als Favoriet Merk van Gebruikers in Industrie www.h2o-china.com van de Waterbehandeling
12-Jun De bijgewoonde Internationale AQUATECH China Tentoonstelling van Shanghai
11-Oct Administratie Automatisering Zacht met succes gebruikt in geheel bedrijf
11-sep 5S goedgekeurd beheer en bereikt geluid eft
   
11-februari BK ventilator gerangschikte „High-tech Producten van Jiangsu-Provincie“
10-Oct verleend met het certificaat van „ISO 14001 Milieubeheersysteem“ door de Kwaliteitscertificeringcentrum van China
10-augustus goedgekeurd door Jiangsu Science & Technology Bureau as „Pneumatisch TechnologieOnderzoekscentrum van Jiangsu-Provincie“
10-Jun hoge snelheids de centrifugaalventilators in één stadium testten en brachten begonnen met succes verkoop met elkaar in verband
10-Jun toegekend „Tevreden Merk voor Waterspecialisten“ door netto China H2O (www.h2o-china.com) en Milieu & Techniek van Dienst van Tsinghua-Universiteit
10-februari begonnen verkoop van meertrappige centrifugaalventilators
   
2013  
13-sep Totale investering bereikte RMB 160 miljoen yuans na geregistreerd kapitaal dat tot 80 miljoen yuans wordt verhoogd.
13-juli Genoemd als Favoriet Merk van Gebruikers in Industrie www.h2o-china.com van de Waterbehandeling
13-april Totale investering bereikte RMB 100 miljoen yuans na geregistreerd kapitaal dat tot 50 miljoen yuans wordt verhoogd.
   
2014-2015  
14-april Energy-saving van Jiangsu B-Tohin Co., Ltd werd opgericht.
14-april De ontwikkeling van nieuwe MVR stoomcompressor slaagde.
14-Jun Opnieuw benoemd als High-tech Onderneming van Jiangsu-Provincie.
14-augustus Geïntroduceerde ATB-lucht dragende ventilator van Korea
14-nov. „B-Tohin werd“ verklaard als „top 10 Merk van de het Waterindustrie van China“ door http://www.hc360.com/.
14-Dec Verbeterde de precisie van inspectieinstrumenten van het toestel van de ventilator, lager en olieverbinding die de kwaliteit van de delen verzekerden
15-januari De verkoopwaarde van Wortelsventilator rangschikte seconde in China door China Algemene vloeibare de machine branch statistieken van de Machinesindustrievereniging
15-breng in de war Samengewerkt met het VentilatorTestlaboratorium van Shengyang-het Onderzoekinstituut van Ventilator (De Supervisie Testend Centrum van de Ventilatorkwaliteit van Algemene de Machinesindustrievereniging van China), introduceerde de gehele reeks van het proefsysteem van ventilatorprestaties en kreeg verificatiecertificaat
15-mei Gekochte nieuwe fabriek van 26000M2 in Economische de Ontwikkelingsstreek van Yixing
15-juli Toegekend „Waardevolste Milieubescherming Materiaal van China in 2014-2015“
15-Dec Co. van de de Ventilatortechnologie van Wuxi B-Tohin, Ltd werd opgericht in Economische de Ontwikkelingsstreek van Yixing.

 

 

 

bedrijfsdiensten

De diensten
 

Pre-sales de Dienst
1. Verleen technische voorlichtingsdiensten om klant in selectie bij te staan;
2. Voorzie klanten van de noodzakelijke technische informatie, de tekeningen, enz.
3. Welkom nieuwe en oude klanten om onze fabriek te bezoeken en besprekingen met ons op elk ogenblik te hebben.

 

De verkoopdienst
1. Voorzie klanten van tekeningen van materiaal, door buizen leiden en stichting die door de plaatsontwerp van klanten wordt vereist;
2. Beantwoordt vragen over specificaties, prestaties, parameters, enz., en adviseren de meeste passende oplossing, de rendabelste producten aan klanten;
3. Onmiddellijk na het ondertekenen van het contract, maken wij productie planning voor geschikte levering.

 

De naverkoopdienst
1. Verstrek technisch advies tijdens installatieproces;
2. Wanneer het materiaal voor het opdragen, vanaf verzoek klaar is, kunnen wij de vrije opdragende dienst voor ventilatorpakket aanbieden. De dienst is slechts beschikbaar voor plaatsen die in China worden gevestigd, en het opdragen gewoonlijk vergt twee dagen. Als uw plaats buiten China wordt gevestigd, zal de dienst aan verdere bespreking onderworpen zijn;
3. Bouw gedetailleerde gebruikersprofielen en verzend regelmatige brieven om gidsen voor onderhoud en reparatie aan te bieden;
4. Tijdens garantieperiode, als een op kwaliteit betrekking hebbend probleem in normaal gebruik voorkomt, een geschreven omschrijving van het probleem naar te verzenden gelieve ons. Wij zullen binnen 24-48 uren antwoorden.
5. Zelfs als de garantie is verlopen, zijn wij nog blij om problemen op te lossen die niet toe te schrijven aan ongepast gebruik voor u zijn. Alle reparaties zullen aan kosten worden gefactureerd, en voor lange termijn, leveren wij vervangstukken aan gunstige prijs.

 
 
FAQ
 

1. Welke producten hebt u?
Onze hoofdproducten omvatten wortelsventilator, roterende ventilator, centrifugaalventilator, zijkanaalventilator, rioleringspomp met duikvermogen, centrifugaalpomp, mixer met duikvermogen en ander materiaal van de waterbehandeling.

 

2. Wat is het doel van uw producten?
Onze producten worden wijd gebruikt in milieubescherming, elektriciteit, water, chemische producten, bouwmaterialen en andere industrieën.

 

De luchtventilators kunnen worden gebruikt voor:
a. verluchting en terugslag in behandelings van afvalwaterinstallatie;
b. ontzwaveling en asverwijdering in elektrische centrale;
c. het pneumatische vervoeren en pijpleiding het schoonmaken in cementinstallatie en de voedselindustrie; d. de levering van de aquicultuurzuurstof.

 

De waterpompen kunnen worden gebruikt voor:
a. drainage van riolering met vaste lichamen, afvalwater, regenwater en stedelijke watervoorziening;
b. tuinirrigatie;
c. brandbestrijdingsdruk het opvoeren; d. vervoer over lange afstand van water.

 

De mixers met duikvermogen kunnen worden gebruikt voor:
a. het behandelen van gemeentelijk riolering en industrieel afvalwater;
b. het mengen en densification zich van modderwater.

 

3. Wat is uw voordeel over andere leveranciers?
Ons bedrijf was begonnen in 1994 en heeft bijna 20 jaar van productie en verkoopervaring. Wij hebben productie en het testen materiaal, strikt kwaliteitscontroleprocédé, en specifieke R&D-afdeling vooruitgegaan. Onze producten zijn in binnen- en buitenland well-received.

De kwaliteit, de prijs, het vakmanschap, en de dienst zijn vroegere zorgen van klanten. In de bovengenoemde aspecten, tonen wij allen onze onvergelijkelijke sterkte. Gelieve te lezen meer over ons op onze website.

 

4. Hoe ik het juiste model zal kiezen?
Hier maken een lijst wij van de factoren die in overweging zouden moeten worden genomen wanneer u de modellen en de hoeveelheden bepaalt:

a. ventilatorselectie: werkomgeving, gassamenstelling, druk, luchtcapaciteit.
b. pompselectie: werkomgeving, media, hoofd, stroom.
c. mixerselectie: werkomgeving, tankvorm, tankdiepte, waterdiepte.

 

5. Kunt u sommige klantengevallen voor onze verwijzing aanbieden?
Gelieve te verwijzen naar collectieve de informatie-verkoop Verslagen.

 

6. Kan ik een goede prijs krijgen?
Onze producten worden redelijk geprijst rendabel om te zijn. Gelieve te verzenden uw onderzoek naar sales@bk.com.cn, of vraag +86-510-87072125, en wij zullen antwoorden op uw verzoek binnen 24 uren.

 

7. Hoe ik zal betalen?
T/de betalingen van T en van L/c-zijn uitvoerbaar voor ons.

 

8. Hoe lang neemt de levering uit u?
De leveringsdatum hangt van het de vereiste model, specificatie en de hoeveelheid af. Wanneer wij een citaat maken, zullen wij afzonderlijk de leveringsdatum vermelden. Als u een vroegere levering wilt, zullen wij proberen om verschuiving te maken.

 

9. Zult u me houden over hoe bijgewerkt is productie het gaan?
Ja, natuurlijk. Na uw het opdracht geven tot, zullen wij geschikt rapport over de vooruitgang naar u verzenden.

 

10. Hoe de goederen zullen ingepakt worden?
Onze producten worden over het algemeen ingepakt in houten gevallen. De houten materialen zijn uitgerookt om aan de vereisten van ISPM15 te voldoen.

 

11. Hoe lang is de garantie?
De garantie begint van de datum van BL (AWB) en duurt 12 maanden.

 

12. Hoe kan ik de juiste vervangstukken voor uw producten krijgen?
Elk stuk van ons product heeft een serienummer, en het serienummer is gelijkwaardig aan een identiteit van de machine. Om vervangstukken ertoe te brengen, alstublieft ons contacteren en verteld ons het serienummer, zullen wij u van de aangewezen materiaaldelen overeenkomstig de termijnen van garantie voorzien.

 

13. Verleent u installatie ter plaatse en de opdragende diensten?
Wij kunnen installatie ter plaatse en de opdragende diensten volgens uw vereisten verlenen. De details en de tarifering van de diensten zullen aan de speciaal ondertekende buitenlandse technische opdracht onderworpen zijn.

 

14. Verleent u de exploitant opleidende diensten?
Wij kunnen exploitant opleiding verstrekken gebaseerd op uw vereisten. De opleiding zal overeenkomstig de speciaal ondertekende opleidingsovereenkomst worden gegeven.

 

15. Als het product ontbreekt, hoe zouden wij moeten doen?
Wanneer de mislukking voorkomt, een beschrijving van de mislukking in woorden en beelden naar te verzenden gelieve ons. Wij zullen binnen 24 uren na ontvangstbewijs van uw bericht, antwoorden en zullen oplossingsvoorstellen binnen 48 uren geven.

 

Bedrijfteam

1 B-Tohin Organisatiegrafiek

 

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

  2 Ministeries van Bedrijf

 

1) Administratieve Afdeling

 

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

De administratieve afdelingen zijn hoofdzakelijk verantwoordelijk voor personeelsgebruik, dagelijks zakenbeheer en

 

opkomst.

 

 

2) Financiënafdeling

 

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

De financiënafdeling is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor financiële regeling en andere verwante kwesties.

 

 

3) Technische Afdeling

 

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

De technische afdeling is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse technische problemen, de ontwikkeling van nieuw

 

producten en nieuwe gepatenteerde uitvindingen.

 

 

4) Productafdeling

 

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

De productieafdeling is verantwoordelijk voor de continuïteit van productie om de normale bedrijfsvoering van te steunen

 

verkoopafdeling en de belangrijke waarborg voor de ontwikkeling van het stadsbedrijf.

 

 

5) Verkoopafdeling

 

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

De verkoopafdeling verkoopt de producten van het bedrijf aan alle delen die van de wereld, BK beroemd maken thuis en

 

in het buitenland.

 

 

3 cultuur van Bedrijf

 

De jaarlijkse de partijbouw activiteiten

 

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

De jaarlijkse viering

 

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

 

De reis van bedrijf

 

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

 

Andere activiteiten

 

Het lopen

 

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 9

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 10

 

Badmintonspel

 

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 11

 

Basketbal maart

 

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 12

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 13

 

2018 de internationale marathon van Yixing

 

China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 14China B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 15

 

 

 

 

B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.
Yong'anweg, Industrieterrein voor Milieuwetenschap & Technologie, Yixing-Stad, Jiasngsu-Provincie 214205, China
Tel.:86-510-8707-6720
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit De ventilator van drie kwabwortels Leverancier. © 2016 - 2023 root-blower.com. All Rights Reserved.