Bericht versturen
Tel.:
B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.
B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.

Professionele Fabrikant van Diverse Soorten Ventilators

Thuis ProductenRoterende Luchtventilator

Roterende de Luchtventilator van 150KPA 66.4m3/Min 132KW

Roterende de Luchtventilator van 150KPA 66.4m3/Min 132KW

  • Roterende de Luchtventilator van 150KPA 66.4m3/Min 132KW
  • Roterende de Luchtventilator van 150KPA 66.4m3/Min 132KW
Roterende de Luchtventilator van 150KPA 66.4m3/Min 132KW
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Certificering: ISO
Modelnummer: WLG280
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: Standaard de uitvoer houten geval
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
MODEL: WLG280 Capaciteit: 48.3m3/min-66.4m3/min
Druk: 50KPA-150KPA Motormacht: 55KW-132KW
Hoofdmaterialen: gietijzer Kleur: het blauw, kan ook aan orde worden gemaakt
Hoog licht:

132KW roterende Luchtventilator

,

150KPA roterende Luchtventilator

,

66.4m3/Min Rotary Air Blower

Ongeveer Schroefventilator

 

De schroefventilator bereikt interne compressie tijdens het luchtvervoer in de holte, zodat heeft de schroefventilator de meeste voordelen van traditionele ventilators, en heeft tegelijkertijd hogere efficiency.

 

Het proces van luchtvervoer en compressie is ononderbroken en progressief, zodat is de luchtstroomtrilling lager, en de van de uitlaatlawaai en temperatuur controle is beter dan traditionele ventilators.

 

Als nieuw de laatste jaren ontwikkeld type van roterende ventilator, zijn de schroefventilators in verluchting, gas-water, oxydatieve ontzwaveling, doorstroming/homogenisatieproces, en het pneumatische vervoeren begonnen worden toegepast die wegens hun eenvoudige structuur, stabiliteit, energie - besparing en met geringe geluidssterkte polijsten.

 

 

Prestatiesgegevens

Roterende de Luchtventilator van 150KPA 66.4m3/Min 132KW 0

Roterende de Luchtventilator van 150KPA 66.4m3/Min 132KW 1

 

Afmeting en andere gegevens

 

Model WLG280
Lengte (mm) 2800
Breedte (mm) 2000
Hoogte (mm) 1900
Afzetgrootte DN200
Gewicht (kg) 2500
Lawaai (dB) 84

 

 

Samenstelling

 

De schroefventilator is samengesteld uit ventilatorbijlage, ventilator hoofdlichaam, motor, luchtfilter, knalpot, een tank van de oliepomp en een oliefilter.

Als kerncomponent van de schroefventilator, bepaalt de structuur van het ventilator belangrijkste lichaam direct de prestaties van de ventilator. Het belangrijkste lichaam is samengesteld uit omhulsel, schroefrotoren, versnellingsbak, lagers, schachtverbindingen, ect.

 

Roterende de Luchtventilator van 150KPA 66.4m3/Min 132KW 2

 

 

Het werk Principe

 

Het werkende principe van de schroefventilator is dat twee parallelle vrouwelijke en mannelijke rotoren met elkaar in „∞“ - gevormde cilinder inschakelen om een het werk volume te vormen. Door het synchrone toestel, periodiek roteert de rotor bij hoge snelheid in de tegenovergestelde richting, en de het werk volumeveranderingen aangezien de rotor roteert, realiserend luchtcompressie tijdens luchtvervoer. De werkende cyclus van schroefventilator kan in drie processen worden verdeeld: zuiging, compressie en uitlaat. Het cyclusproces is als volgt:

 

1. Zuigingsproces

Beeld①: De lucht gaat het volume tussen de tanden van de rotor in door de zuigingshaven. Aangezien de rotor roteert, zich onophoudelijk uit breidt het volume tussen de tanden.

 

Beeld②: Wanneer het volume tussen de tanden het maximum bereikt, is het volume tussen de tanden losgemaakt van de zuigingshaven en de einden van het zuigingsproces.

 

2. Compressieproces

Beeld③: tijdens het samenpersen

 

3. Uitlaatproces

Beeld④: Nadat het inter-tandvolume met de uitlaathaven wordt verbonden, begint het uitlaatproces. Tijdens de omwenteling van de rotor, vermindert het volume tussen de tanden onophoudelijk, verzendend de samengeperste lucht naar de uitlaatpijp. Dit proces gaat verder tot het volume ontworpen gegevens bereikt.

 

 

Roterende de Luchtventilator van 150KPA 66.4m3/Min 132KW 3

 

 

Eigenschappen:

Laag energieverbruik

Door het principe van thermische adiabatische compressie goed te keuren, is de totale efficiency van de olievrije schroefventilator hoger dan 75%, en is 20%-35% hoger dan traditionele ventilators. Ook wordt het gekenmerkt met hogere uitlaatdruk en lagere drukimpuls.

 

Met geringe geluidssterkte

Het aërodynamische lawaai van de schroefrotor is zeer klein, en de output is stabiel, wat de plotselinge versie van interne lucht elimineert. De golf-vormige inham en de opening minimaliseren de luchtstroomschommelingen, en het lawaai van de ventilator is minder dan dat van het traditionele type.

 

Intelligente Controle

De intelligente PLC controle, de afstandsbediening en de veelvoudige communicatie wijzen zijn beschikbaar, wat voor verrichting en onderhoud geschikt is.

 

Lage kosten

Het geoptimaliseerde structurele ontwerp laat minder energieverbruik toe en verzekert de duurzaamheid van het product. Tegelijkertijd, loopt de eenheid van licht wight (lading) regelmatig zonder speciale infrastructuur zodat sparen kosten voor klanten.

 

Contactgegevens
B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.

Contactpersoon: Iris Xu

Tel.: +8615301523076

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.
No.69 Xijiu Road, Industrial Park voor milieu SCI & TECH, Yixing, Jiangsu, China
Tel.:86-510-8707-6720
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit De ventilator van drie kwabwortels Leverancier. © 2016 - 2024 root-blower.com. All Rights Reserved.